Barion Pixel Skip to content

WELDINGER MEW 350 syn dig puls pro szinergikus kombinált hegesztő inverter impulzus vízhűtéssel

960000 Ft

  • Cikkszám: 2851
  • GTIN: 4255607906187
  • szinergikus MIG/MAG hegesztő inverter WELDINGER MEW 350W SYN dig puls pro digitális vezérléssel, vízhűtéssel és integrált hegesztőkocsival
  • Kombinált hegesztőgép MB 36 tömlőcsomaggal, kényelmes nyomógombos működtetéssel és tiszta LCD kijelzővel
  • Euro központi csatlakozással MIG/MAG-hoz, négygörgős hajtás és orsópisztoly interfész, D200/D300 huzaltekercsekhez
  • MIG/MAG hegesztés 2/4-ütemű üzemmódban, impulzus-, duplaimpulzus-, pont- és gyorshegesztési funkciókkal és széles körben állítható hegesztési paraméterekkel
  • Szinergiaprogramok és munkamemória maghuzalhoz és CuSi/CuAl forrasztáshoz is  Tömeg 50,55 kg
Cikkszám: 2851 Kategóriák: ,

Leírás

Szinergikus hegesztő inverter WELDINGER MEW 350 SYN dig puls profi

Digitális professzionális hegesztő inverter MIG/MAG, TIG és MMA hegesztéshez

Szinergiafunkciók acélhoz, rozsdamentes acélhoz, CuSi-hez, CuAl-hoz, maghuzalhoz és alumíniumhoz

A WELDINGER MEW 350 SYN dig puls pro professional egy vízhűtéses professzionális hegesztő inverter, amely nem hagy kívánnivalót maga után a MIG/MAG hegesztés területén. Különösen felhasználóbarát grafikus kijelzője egy pillantással minden lényeges információt tartalmaz a beállított értékekről, mint például a feszültség, a hegesztőáram, a huzalsebesség és a kiválasztott speciális funkciók.

Ezenkívül az intuitív módon kialakított menünavigáció lehetővé teszi a hegesztési folyamatok közötti gyors váltást és az összes kívánt paraméter gyors beállítását. A vezérlés digitális nyomógombon keresztül történik. Az előre beállított szinergiagörbék megkönnyítik a legkülönfélébb ötvözetekből származó huzalelektródák feldolgozását, beleértve a MIG forrasztáshoz és a maghuzalhoz is. Ezenkívül a készülék tisztán kézi MIG/MAG üzemmódban is használható.

Kiegészítő MIG/MAG funkcióként két- és négyütemű üzemmód, impulzus, dupla impulzus, valamint pont- és folyamatos ponthegesztés érhető el. A finombeállításhoz beállítható a visszaégés, az induktivitás, a lágyindítás, a gázáramlás és a gázkövetés. A speciális igények teljesítése érdekében a készüléket gyorshegesztési funkcióval látták el. Választhat a normál üzemű nagysebességű vagy az impulzusos és kettős impulzusos hegesztés közül, gyorsíthatja a nagysebességű hegesztést, a gyökérhegesztést vagy az impulzusos gyökérhegesztést.

A huzalos működésre való átváltáshoz egyszerűen megfordíthatja a polaritást a készülék elején, a készülék belsejében normálról orsópisztolyos működésre válthat. Egy hozzáillő orsópisztoly 12 tűs vezérlőaljzattal külön kapható (cikk 3148). Alumínium hegesztéshez egy 1,0/1,2 mm-es huzaltekercs és egy teflon mag tartozik hozzá. Minden közönséges fém hegeszthető MIG/MAG módban.

Rutil, rozsdamentes acél, acél és alapelektródák használhatók MMA hegesztéshez. Az AWI-hegesztés DC-Lift AWI-üzemmódban lehetséges az Euro központi csatlakozáson keresztül, a megfelelő AWI- és MMA-hegesztőpisztolyok tartozékként kaphatók üzletünkben.

MIG/MAG funkciók
– Szinergiás működés: acél és rozsdamentes acél, CuSI, CuAl, alumínium, maghuzal
– masszív huzalelőtoló motor fémből, tartó D200 huzaltekercsekhez
– Finom beállítások a visszaégés szabályozásához, az indukcióhoz, a lágyindításhoz és az utóáramlási időhöz
– Kiváló minőségű MB 36 tömlőcsomag Euro központi csatlakozással
– tökéletes alumínium és rozsdamentes acél hegesztésére
– 2 és 4 ciklusú működés, impulzus, kettős impulzus, ponthegesztés, folyamatos ponthegesztés
– Alkalmas magos huzalhoz, kényelmes polaritásváltással a készülék elején
– Spoolgun interfész 12 tűs

MMA funkciók (elektródahegesztés)
– hegeszthető elektróda átmérők 1,5-4 mm
– Hot Start, Arc Force (állítható) és Tapadásgátló
– VRD

Hot Start: megakadályozza az elektróda letapadását a hegesztőáram rövid egymásra helyezésével/növelésével Arc Force: automatikusan szabályozza az áramértéket, hogy az ívet a lehető legtovább állandóan tartsa. Tapadásgátló: röviddel a zárlat előtt a rendszer leadja a beállított maximális áramerősséget, ami az elektróda letapadását és kiégését hivatott megelőzni. VRD (Voltage Reduction Device): Ha a hegesztőgép be van kapcsolva, de nem áll készen a hegesztésre, a kimeneti feszültség a felhasználó számára biztonságos szintre csökken. Még ha érintkezik is az elektródával, a VRD-nek köszönhetően garantált a munkabiztonság.

Üzletünkben WELDINGER tartozékok, kopóalkatrészek és fogyóeszközök széles választékát találja minden hegesztési folyamathoz kiváló ár/teljesítmény arány mellett. A WELDINGER MEW 350 SY dig puls professzionális maximális rugalmasságot kínál a különböző anyagokhoz és helyekhez.

Mindegy, hogy az invertert elsősorban karbantartáshoz, telepítésekhez vagy az autóiparban használja: rendkívül robusztus kialakításának, valamint a legújabb invertertechnológiának és felhasználóbarát felhasználói felületnek köszönhetően a MEW 350 SYN dig puls professional kiváló eredményt nyújt minden hegesztési folyamatban.

A „professzionális” sorozattal a WELDINGER egyre nagyobb lendületet kap, és a legjobb minőséget megfizethető áron kínáló márkaelvhez híven a haladó hegesztőket és professzionális felhasználókat vonzza. A már kiváló minőségű eszközöket optimalizálták a feldolgozás minősége, a teljesítmény és a hosszú élettartam szempontjából, és immár professzionális használatra is fel vannak szerelve – a kiegészítés „professzionális”; ez a program a WELDINGER-nél! Természetesen nálunk minden eszközt a helyszínen tesztelhetsz!

Műszaki adatok

Teljesítmény MAG / TIG / MMA 20-350A / 10-350A / 10-350A
ED MIG/MAG 25% 40°C / 350 A – 100% / 220 A
Feszültség 400V/50Hz
Nyitott áramköri feszültség 60V
érvényesítés 16 A lassú
Izolációs osztály IP 21S
Huzalvezető görgő típusa V (acél/rozsdamentes acél 0,8/1,0 mm, alumínium 1,0/1,2 mm)
Huzalelőtolási sebesség 1-25 m/perc
Súly 50,5 kg
Méretek (Sz x M x Ma) 400x940x720 mm
Hegesztőpisztoly MB 36, 5 m hosszú
Földkábel / 4 m, 13 mm-es tüske
Gázcsatlakozó tömlő hidegen rugalmas gumi, 1,5 m hosszú

szállítási terjedelem

WELDINGER MEW 350 SYN dig impulzus ‘professzionális’
Vízhűtő
Hegesztőkocsi palacktartóval (20 l)
5 m-es MIG MAG zseblámpa MB 36 Eurocentral és vízhűtő csatlakozással
4 m-es földkábel 16 mm² 13 mm-es tüskével
Gáztömlő 1,5 m NW5 gyorscsatlakozóval/1/4″ Összekötő anya
Teflon lélek
Huzalelőtoló tekercs alumíniumhoz
Használati útmutató

Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy más termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.