Barion Pixel Skip to content

WELDINGER MEW 212 SYN puls pro szinergikus MIG/MAG hegesztő inverter

316000 Ft

  • Cikkszám: 5001
  • GTIN: 4251314281685
  • szinergikus MIG/MAG hegesztő inverter WELDINGER MEW 212 SYN puls pro 0,8/1,0 mm-es (acél, V2A) + 1,0/1,2 mm-es hegesztőhuzalhoz (alumínium)
  • Kompakt kombinált hegesztőgép MB 24 tömlőcsomaggal, digitális vezérléssel, kényelmes nyomógombos működtetéssel és tiszta LCD kijelzővel
  • Euro központi csatlakozással MIG/MAG-hoz, robusztus huzalelőtoló motor és orsópisztoly interfész, magos huzalhoz, D200 huzaltekercsekhez
  • MIG/MAG hegesztés 2/4-ütemű üzemmódban, impulzus-, duplaimpulzus-, pont- és gyorshegesztési funkciókkal és sokoldalúan állítható hegesztési paraméterekkel, hőmérséklet-vezérelt ventilátorhűtéssel
  • MMA melegindítással, állítható íverővel és elektródatípus-választással, súly 13,2 kg, méretek (SzxMxM): 195x375x550 mm

Leírás

Szinergikus hegesztő inverter WELDINGER MEW 212 SYN puls pro professional

Digitális professzionális hegesztő inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez

Szinergiafunkciók acélhoz, rozsdamentes acélhoz és alumíniumhoz, LCD kijelző a paraméterek szabályozásához

A WELDINGER MEW 212 SYN puls pro professional egy hordozható, egyfázisú (230V), léghűtéses MIG/MAG/TIG/MMA hegesztő inverter egyenáramú hegesztéshez. Különösen felhasználóbarát grafikus kijelzője egy pillantással minden lényeges információt tartalmaz a beállított értékekről, mint például a feszültség, a hegesztőáram, a huzalsebesség és a kiválasztott speciális funkciók.

Ezenkívül az intuitív módon kialakított menünavigáció lehetővé teszi a hegesztési folyamatok közötti gyors váltást és az összes kívánt paraméter gyors beállítását. Digitális vezérlése két nyomógomb segítségével történik. Az előre beállított szinergiagörbék megkönnyítik a 0,8 és 1,0 mm-es acél és a rozsdamentes acél (308, 316), valamint az 1,0 és 1,2 mm-es alumínium feldolgozását. Ezenkívül a készülék tisztán kézi MIG/MAG üzemmódban is használható.

Kiegészítő MIG/MAG funkcióként két- és négyütemű üzemmód, impulzus, dupla impulzus, valamint pont- és folyamatos ponthegesztés érhető el. A finombeállításhoz beállítható a visszaégés, az induktivitás, a lágyindítás, a gázáramlás és a gázkövetés.

A speciális követelmények teljesítése érdekében a készüléket gyorshegesztési funkcióval látták el. Választhat a normál üzemű nagysebességű vagy az impulzusos és kettős impulzusos hegesztés közül, gyorsíthatja a nagysebességű hegesztést, a gyökérhegesztést vagy az impulzusos gyökérhegesztést.

A huzalos működésre való átváltáshoz egyszerűen megfordíthatja a polaritást a készülék elején, a készülék belsejében normálról orsópisztolyos működésre válthat. Egy hozzáillő orsópisztoly 12 tűs vezérlőaljzattal külön kapható (cikk 3148). Alumínium hegesztéshez egy 1,0/1,2 mm-es huzaltekercs és egy teflon mag tartozik hozzá. Minden közönséges fém hegeszthető MIG/MAG módban.

Rutil, rozsdamentes acél, acél és alapelektródák használhatók MMA hegesztéshez.

MIG/MAG funkciók
– Szinergikus működés: 0,8, 1,0 mm-es acél és rozsdamentes acélhuzal, valamint 1,0 és 1,2 mm-es alumínium
– masszív huzalelőtoló motor fémből, tartó D200 huzaltekercsekhez
– Finom beállítások a visszaégés szabályozásához, az indukcióhoz, a lágy indításhoz és az utóáramlási időhöz
– Kiváló minőségű MB 24 tömlőcsomag Euro központi csatlakozással
– alumínium és rozsdamentes acél hegesztésére alkalmas
– 2 és 4 ciklusú működés, impulzus, kettős impulzus, ponthegesztés, folyamatos ponthegesztés
– Alkalmas maghuzalhoz, kényelmes polaritásváltással a készülék elején
– Spoolgun interfész 12 tűs

MMA funkciók (elektródahegesztés)
– hegeszthető elektróda átmérők 1,5-4 mm
– Hot Start, Arc Force (állítható) és Tapadásgátló

Hot Start: megakadályozza az elektróda letapadását a hegesztőáram rövid egymásra helyezésével/növelésével Arc Force: automatikusan szabályozza az áramértéket, hogy az ívet a lehető legtovább állandóan tartsa. Tapadásgátló: röviddel a rövidzárlat előtt a rendszer leadja a beállított maximális áramerősséget, amelynek célja, hogy megakadályozza az elektróda letapadását és kiégését.

Üzletünkben WELDINGER tartozékok, kopóalkatrészek és fogyóeszközök széles választékát találja minden hegesztési folyamathoz kiváló ár/teljesítmény arány mellett. A WELDINGER MEW 212 SYN dig professional maximális rugalmasságot kínál a különböző anyagokhoz és helyekhez.

Mindegy, hogy az invertert elsősorban karbantartáshoz, telepítésekhez vagy az autóiparban használja: kompakt és nagyon robusztus kialakításának, valamint a legújabb invertertechnológiának és felhasználóbarát felhasználói felületnek köszönhetően a MEW 212 SYN puls professzionális mindenki számára kiváló eredményeket biztosít Hegesztési folyamat.

A „professzionális” sorozattal a WELDINGER egyre nagyobb lendületet kap, és a legjobb minőséget megfizethető áron kínáló márkaelvhez híven a haladó hegesztőket és professzionális felhasználókat vonzza. A már kiváló minőségű eszközöket optimalizálták a feldolgozás minősége, a teljesítmény és a hosszú élettartam szempontjából, és immár professzionális használatra is fel vannak szerelve – a kiegészítés „professzionális”; ez a program a WELDINGER-nél! Természetesen nálunk minden eszközt a helyszínen tesztelhetsz!

Műszaki adatok

Teljesítmény MAG / TIG / MMA 20A-200A / 10-200/A / 10-170A
ED MIG/MAG 60% 40°C / 115A – 100% / 89A
ED WIG 60% 40°C / 152 A    100% / 118 A
ED MMA/Elektróda 60% / 40°C 98 A 100% / 76 A
Feszültség 230V
Nyitott áramköri feszültség 72V
érvényesítés 16 A lassú
Izolációs osztály IP 21S
Huzalvezető görgő típusa W (acél/rozsdamentes acél 0,8/1,0 mm, alumínium 1,0/1,2 mm); Figyelem, V típus 2022/08-tól lesz telepítve!!!
Súly 13,2 kg
Méretek (Sz x M x Ma) 195x550x375 mm
Hegesztőpisztoly  MB 24, 3 m hosszú
Földkábel / 4 m, 13 mm-es tüske
Gázcsatlakozó tömlő hidegen rugalmas gumi, 1,5 m hosszú

szállítási terjedelem

WELDINGER MEW 212 SYN puls ‘professzionális’
3 m MIG MAG égő MB 24 Euro központi csatlakozással
4 m-es földkábel 16 mm² 13 mm-es tüskével
Gáztömlő 1,5 m NW5 gyorscsatlakozóval/1/4″ Összekötő anya
Teflon lélek
Huzalelőtoló tekercs alumíniumhoz 1,0/1,2 mm
Használati útmutató

Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy más termékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.