Barion Pixel Skip to content

WELDINGER MEW 200 SYN dig pro digitális szinergikus MIG/MAG hegesztő inverter is TIG MMA

220.000 Ft

  • Cikkszám: 5256
  • GTIN: 4251314283245
  • szinergikus MIG/MAG hegesztő inverter WELDINGER MEW 200 SYN dig pro digitális vezérléssel és 200 A
  • Robusztus kombinált készülék 0,6-1,2 mm-es hegesztőhuzalokhoz és D100/200-as huzaltekercsekhez, forrasztásra is alkalmas
  • Szinergia funkció acélhoz, rozsdamentes acélhoz és alumíniumhoz, Euro központi csatlakozás, orsópisztoly interfész és maghuzal funkció
  • AWI és MIG/MAG hegesztés 2/4-ütemű üzemmódban, DC Lift-TIG Eurocentral csatlakozáson keresztül, MMA VRD-vel, Hot Start, Arc Force, Antistick
  • Modern LCD kijelző két kezelőszervvel és négy nyomógombbal a gyors és egyértelmű paraméterezésért

Leírás

Szinergikus hegesztő inverter WELDINGER MEW 200 SYN dig professional

Digitális kombinált inverter MIG/MAG, DC TIG, MMA hegesztéshez és forrasztáshoz

acél, rozsdamentes acél, alumínium és horganyzott lemezekhez, modern LCD kijelző a paraméterek szabályozásához

A WELDINGER MEW 200 SYN dig professional egy hordozható, egyfázisú (230V), léghűtéses MIG/MAG/TIG/MMA hegesztő inverter egyenáramú hegesztéshez és keményforrasztáshoz. A legmodernebb grafikus kijelzője tökéletes áttekintést nyújt az olyan beállított értékekről, mint a feszültség, hegesztőáram és huzalsebesség, valamint a kiválasztott hegesztési funkciók. A vezérlés négy nyomógombon és két vezérlőn keresztül digitális. Az előre beállított szinergiagörbék megkönnyítik a megfelelő anyagok feldolgozását. Az LCD kijelző lehetővé teszi a hegesztési paraméterek és a segédfunkciók gyors beállítását, valamint a hegesztési folyamatok közötti egyszerű váltást. A maghuzalos működéshez a polaritás kényelmesen felcserélhető a készülék elején, a készülék belül normálról orsópisztolyos működésre váltható. A hozzáillő orsópisztoly 2 tűs vezérlőcsatlakozással külön kapható.

Az ív innovatív, automatikus vezérlésének köszönhetően a kiváló hegesztési teljesítmény változatos anyagok és gázok esetén minden üzemi körülmény között változatlan marad. Ezenkívül az ív hossza manuálisan állítható, hogy a hegesztési varrat alakja a hegesztő munkastílusához igazodjon. Az olyan védelmi funkciók, mint a túlfeszültség, az alacsony feszültség, a túlterhelés és a hővédelem biztosítják a megfelelő működést, és védik az alkatrészeket az idő előtti kopástól. Ezenkívül az inverter +/- 15%-os hálózati ingadozások mellett is stabilan működik.

Minden közönséges fém hegeszthető MIG/MAG módban. Rutil, rozsdamentes acél, acél és alapelektródák használhatók MMA hegesztéshez. A LIFT AWI üzemmódban való munkavégzéshez Eurocentral csatlakozással ellátott AWI tömlőcsomagra van szükség (cikk 3553), amely külön kapható.

MIG/MAG funkciók
– Szinergia működés 0,6, 0,8, 0,9, 1,0 és 1,2 mm-es acélhuzalhoz (V2A is), Al 1,0 és 1,2 mm-eshez, CuSi, CuAl (horganyzott lemezek – hegesztőforrasz), maghuzalhoz
– Robusztus kétgörgős hajtás fémből, tartó D100 és D200 huzaltekercsekhez
– Finom beállítások a visszaégés szabályozásához, az indukcióhoz és az ívhosszhoz
– Kiváló minőségű MB 150 tömlőcsomag mindkét oldalon törésvédelemmel és Euro központi csatlakozással
– alumínium és rozsdamentes acél hegesztésére alkalmas
– 2 és 4 ütemű működés, Spot
– Zsinóros huzalhegesztés
– Spoolgun interfész
– Egyszerű polaritásváltás MIG/MAG üzemmódról huzalhegesztésre

MMA funkciók (elektródahegesztés)
– hegeszthető elektróda átmérője 1,5-4 mm
– Hot Start, Arc Force és Antistick

Hot Start: megakadályozza az elektróda letapadását a hegesztőáram rövid egymásra helyezésével/növelésével
Íverő: automatikusan szabályozza az áramértéket, hogy az ív a lehető leghosszabb ideig állandó maradjon.
Tapadásgátló: röviddel a rövidzárlat előtt a rendszer leadja a beállított maximális áramerősséget, amelynek célja, hogy megakadályozza az elektróda letapadását és kiégését.
VRD (Voltage Reduction Device): Az inverter bekapcsolásakor a hegesztési feszültség automatikusan biztonságos értékre csökken, ha nincs ív. Ez minimálisra csökkenti a balesetek kockázatát a munkaszünetek alatt, ha véletlenül megérinti az elektródát.

TIG-függvények
– Lift-TIG működés (DC)

A MEW 200 SYN dignél az AWI üzemmódban a funkció az Euro központi csatlakozáson keresztül biztosított, ami azt jelenti, hogy egy gombnyomással kényelmesen hegeszthet. A gáz automatikusan felszabadul, a hegesztési folyamat befejezése után a beállított gáz utánáramlási idő megmarad és a gázellátás automatikusan megszakad.

Üzletünkben WELDINGER tartozékok, kopóalkatrészek és fogyóeszközök széles választékát találja minden hegesztési folyamathoz kiváló ár/teljesítmény arány mellett.

A WELDINGER MEW 200 SYN dig Professional maximális rugalmasságot kínál a különböző anyagokhoz és helyekhez. Függetlenül attól, hogy az invertert elsősorban karbantartáshoz, telepítésekhez vagy az autóiparban használja: kompakt, robusztus kialakításának és a legújabb generációs invertertechnológiának köszönhetően a MEW 200 SYN dig professional kiváló eredményeket biztosít felülmúlhatatlan munkakényelem mellett. a>

A „professzionális” sorozattal a WELDINGER egyre nagyobb lendületet kap, és a legjobb minőséget megfizethető áron kínáló márkaelvhez híven a haladó hegesztőket és a professzionális felhasználókat vonzza. A már kiváló minőségű eszközöket optimalizálták a feldolgozás minősége, teljesítménye és hosszú élettartama szempontjából, és immár professzionális használatra is fel vannak szerelve – a kiegészítés „professzionális”; ez a program a WELDINGER-nél! Természetesen nálunk minden eszközt a helyszínen tesztelhetsz!

Műszaki adatok

MIG/MAG teljesítmény 20-200 A
Power TIG 10-200 A
Teljesítmény MMA 10-200 A
ED MIG/MAG 35% / 200 A 60% / 152 A 100% / 118 A
ED WIG 35% / 200 A 60% / 163 A 100% / 126 A
ED MMA 35% 200 A    60% / 142 A      100% / 118 A
Feszültség 230V / 50/60Hz
Nyitott áramköri feszültség MIG/MAG – TIG – MMA 63V – 59V – 63V
érvényesítés 16 A lassú (C karakterisztika)
Izolációs osztály IP 21S
Súly 11,9 kg
Méretek (Sz x M x Ma): 210 mm x 530 mm x 395 mm
Hegesztőpisztoly/huzaladagoló tekercs MB 150, 3 m hosszú / W TÍPUS, standard 0,8/1,0 mm
Földkábel / elektróda kábel 4 m, tüske 13 mm
Gázcsatlakozó tömlő hidegen rugalmas gumi 1,5 m hosszú

szállítási terjedelem

Szinergikus többfolyamatos hegesztő inverter WELDINGER MEW 200 SYN dig professional
3 m-es tömlőcsomag / égő MB150
4 m-es földkábel
4 m-es elektródatartó kábel
Huzaladagoló görgő 0,8/1,0 mm
1,5 m-es gáztömlő gyorscsatlakozóval a készülékhez, másik oldal 1/4″ megfelelő a nyomásszabályozóhoz

Ha bármilyen kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.