Barion Pixel Skip to content

WELDINGER elektródás hegesztő inverter EW181 L dig Pro 4 m hosszú rézkábelekkel!

62800 Ft

  • Cikkszám: 6181-6
  • GTIN: 4251314294128
  • WELDINGER elektródás hegesztő inverter EW 181 L pro dig digitális kijelzővel, intuitív menü navigációval és DC lift TIG funkcióval, a legfontosabb paraméterek egy pillantással láthatóak
  • 4 m hosszú RÉZ hegesztő és földelő kábelekkel 1,6-5,0 mm-es elektródákat hegeszt, Hot Start és Arc Force állítható, VRD bekapcsolható,
  • MMA-val, az ajánlott anyagvastagság kijelzése az áramerősség és az elektródaátmérő függvényében, az anyagvastagság és az áramerősség TIG kijelzője
  • A TIG hegesztéshez külön beszerezhető tömlőcsomag szükséges külső gázszabályozással és 13 mm-es tüskével
  • Kompakt kialakítás, ideális útközben és helytakarékos a műhelyben, méretek (SzxMxM) 140x260x360 mm, súly mindössze 4,8 kg
Cikkszám: 6181-6 Kategóriák: ,

Leírás

WELDINGER elektródás hegesztő inverter EW 181 L dig pro opcionális TIG funkcióval

kompakt, belépő szintű készülék egyértelmű digitális vezérléssel

4 m-es rézkábelekkel, állítható segédfunkciókkal, biztonságos működés a kapcsolható VRD-nek köszönhetően

Az EW 181 L dig elektródahegesztő inverter jelentős teljesítményt és magas szintű működési kényelmet kínál. A Hot Start és az Arc Force állítható, a beállított érték amperben jelenik meg, ami szokatlan ebben az osztályban. A dinamikus anyagvastagság-kijelző az áramerősség és az ajánlott elektródaátmérő függvényében biztosítja a legjobb feltételeket a hegesztés optimális megkezdéséhez.

Hot Start: megakadályozza az elektróda letapadását a hegesztőáram rövid áttételével/növelésével (1-10 között állítható, a készülék az értéket amperre konvertálja).
Arc Force: automatikusan szabályozza az áramértéket, hogy az ív a lehető leghosszabb ideig állandó maradjon (1-10 között állítható, a készülék az értéket amperre konvertálja).
Tapadásgátló: röviddel a zárlat előtt a rendszer leadja a beállított maximális áramerősséget, ami az elektróda letapadását és kiégését hivatott megelőzni (bekapcsolható).
VRD (Voltage Reduction Device), kapcsolható: Az inverter bekapcsolásakor a hegesztési feszültség biztonságos értékre csökken, ha nincs ív. Ez minimálisra csökkenti a balesetek kockázatát a munkaszünetben, ha véletlenül megérinti az elektródát (bekapcsolható).

Természetesen az EW 181L dig teljesítményadatai is helytállóak: a 20-180 A hegesztőáram MMA-nál (15-180 A TIG-nél) és a 139 A 100%-os munkaciklus mellett vastagabb anyagok esetén is igényes munkát tesz lehetővé. A készülék 1,6-5,0 mm átmérőjű elektródákat hegeszt, ideális acél vagy rozsdamentes acél hegesztésére.

Az acél megmunkálásához a WELDINGER pálcás elektródáit ajánljuk. Fedezze fel hegesztőelektródáink széles választékát acélhoz és rozsdamentes acélhoz, horganyzott anyagokhoz és öntöttvashoz.

Opcionálisan a készülék néhány perc alatt AWI-üzemre is átalakítható (emelőív). Ehhez szükség van egy AWI tömlőcsomagra külső gázszabályozással és 13 mm-es teljesítménycsatlakozóval (cikk 5604), valamint nyomásszabályozóra és argongázra eldobható vagy újrafelhasználható tartályban. Kiegészítő pisztoly fogyóeszközök, hegesztő kellékek és volfrámelektródák külön-külön vagy olcsó készletként is megtalálhatóak üzletünkben.

Mint minden WELDINGER elektródás hegesztőgép, az EW 181L dig is 4 m hosszú hegesztőkábelekkel van felszerelve, ebben a változatban kiváló minőségű réz-gumi kábellel!

A kezdeti hegesztési munkákhoz mobil hegesztőkészleteinket (2001-es tétel) vagy hegesztőasztal-készleteinket (5725-ös cikk) ajánljuk.

Műszaki adatok

Inverter típus IGBT
Feszültség 1 fázis 230V 50/60Hz
Maximális áramerősség 33 A
Hegesztőáram 20-180A
Üzemi feszültség 20,8-27,2V
Nyitott áramköri feszültség 65V
Üzemi ciklus 60%/180A 100%/139A
Elektróda átmérő (MMA) 1,6-5 mm
Védelmi osztály IP21
Elektróda/földkábel csatlakozás 13 mm
Méretek szélesség x magasság x mélység 140 mm x 260 mm x 360 mm
Súly 4,8 kg
hűtés Ventilátor

szállítási terjedelem

Hegesztő inverter WELDINGER EW 181 L dig
4 m elektródatartó kábel réz 16 mm²
4 m földkábel réz 16 mm²
használati útmutató

Ha bármilyen kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.