Barion Pixel Skip to content

Promóciós hegesztő inverter WELDINGER WE 2003P ACDC AWI készlet nyomásszabályozó hegesztősisakkal

263.600 Ft

  • Cikkszám: 5888
  • GTIN: 4251314291646
  • Előzetes értékesítés figyelem! Elérhető január második hetében.
  • Promóciós AWI hegesztőgép WELDINGER WE 2003P ACDC nyomásszabályozóval, sisakkal, kopó alkatrészekkel és kesztyűvel
  • Inverter 2T/4T-vel és impulzussal, rendkívül egyszerű használat a nyomógombokkal és nyomógombokkal történő digitális vezérlésnek köszönhetően
  • TIG HF vagy Lift Arc, MMA Hot Start/Arc Force segítségével állítható, ampertartomány: 10-200 A TIG, 10-180 A MMA
  • 4 m-es SR17 tömlőcsomaggal, földkábellel 300A-ig, TIG készlettel 1 pisztoly alkatrészekkel, újrafelhasználható nyomásszabályozóval argonhoz
  • Finom marhabőr bőrből készült mandzsetta hegesztőkesztyű, automata hegesztősisak AH 350 valódi szín, valódi szín látómezővel
Cikkszám: 5888 Kategóriák: ,

Leírás

Promóciós WELDINGER TIG hegesztő inverter WE 2003P AC/DC sisakkal, nyomásszabályozóval és tartozékokkal

A legújabb generációs professzionális digitális hegesztőgép alumínium hegesztéshez

Sokoldalúan használható acélhoz, rozsdamentes acélhoz, alumíniumhoz, öntöttvashoz, rézhez, bronzhoz, magnéziumhoz és horganyzott anyagokhoz

A WELDINGER WE 2003P ACDC egy digitális IGBT AWI hegesztő inverter egyen- és váltóáramú hegesztéshez. Az összes TIG funkció vezérelhető és menthető a modern egygombos működtetéssel az áttekinthető digitális kijelzőn keresztül. Az integrált paraméterdiagram egy pillantással információt nyújt a kiválasztott beállításokról és a hegesztési folyamat állapotáról. Az egyszerűbb TIG eszközökkel ellentétben a WE 2003P ACDC lehetővé teszi az összes releváns érték pontos finomhangolását annak érdekében, hogy az adott anyaggal a legjobb eredményt érje el.

Állítható TIG paraméterek:

GÁZ ELŐÁRAMLÁSA A gáz előáramlási ideje a pisztoly gombjának megnyomása és a gázszelep kinyitása között eltelt időre vonatkozik, amíg az ív kialakul. A beállítási tartomány 0,1 és 1 s között van, a gyári beállítás 0,3 s.
START CURRENT (4T üzemmódban választható). Az indítóáram a pisztoly gombjának megnyomása után indul el. Minél nagyobb az indítóáram, annál könnyebben alakul ki az ív. A beállítási tartomány a beállított hegesztőáram 10 és 100%-a között van AC HF esetén, 30 és 100% között AC Lift és 5 és 100% között egyenáramú HF esetén. A gyári beállítás 5%.
RISE TIME Az emelkedési idő az indítóáramtól a hegesztőáramig. A beállítási tartomány 0-10 s, a gyári beállítás 0 s.
HEGESZTÉSI ÁRAM A hegesztőáram beállítási tartománya 10-200 A között van.
CSÚCSÁRAM: A csúcsáram beállítási tartománya 10-200 A között van.
ALAPÁRAM Az alapáram megkönnyíti az anyagba bevitt hő szabályozását. Az alapáram beállítása csak impulzushegesztéskor lehetséges. A beállítási tartomány 10-200 A (AC és 5-200 A (DC) között van).
Süllyedési idő A hegesztőáramtól a végső áramig való süllyedési idő. A beállítási tartomány 0-10 s.
CRATER CURRENT Itt állíthatja be a végső kráterkitöltés végső áramát négyütemű módban. A beállítási tartomány a beállított hegesztőáram 10 és 100%-a között van AC HF esetén, 30 és 100% között AC Lift és 5 és 100% között egyenáramú HF esetén. A gyári beállítás 5%.
GÁZ UTÓÁRAMLÁSA A gáz utóáramlási ideje az ív lehűlésétől a gázszelep zárásáig eltelt idő. Ahogy a gáz beáramlik, megvédi a megszilárdult olvadékmedencét az oxidációtól, és lehűti a volfrámelektródát. Ha az utófolyási idő túl rövid, a hegesztési varrat oxidációját okozhatja. A beállítási tartomány 0,1 és 10 s között van.
IMPULZUS Az impulzusfrekvencia azt az értéket írja le, amellyel az impulzus a hegesztőáram és az alapáram között változik. A beállítási tartomány 0,5-200 Hz, a gyári beállítás 0,5 Hz.
PULSE WIDTH Itt adhatja meg az impulzus időtartamát, hogy befolyásolja a behatolás mélységét. Míg a magasabb érték mélyebb behatolást biztosít, az alacsonyabb érték kevesebb hőt visz be az anyagba. Ez csökkenti a vékonyabb lapok vagy apró alkatrészek átégésének veszélyét hegesztés közben. A beállítási tartomány 5-100%.
AC FREKVENCIA Erre a funkcióra (10) alumínium hegesztésekor van szüksége. Minél nagyobb az AC frekvencia, annál jobb a hegesztési minőség és az ív koncentrációja. A beállítási tartomány 40-200 Hz között van.
AC BALANCE Ezzel szabályozhatja a pozitív és negatív fázis közötti időtartam arányát (11). Az egyensúlyi érték csökkentésével több hőt visz be az anyagba, szűkebb varrást és mélyebb behatolást hozva létre. Ezzel egyidejűleg csökkenti a wolframelektróda hőterhelését. Ha növeli az értéket, kevesebb hőt visz be az anyagba, és szélesebb varrást ér el kisebb behatolás mellett. Az elektróda terhelése nagyobb. A beállítási tartomány 20-50%, a gyári beállítás 20%.

TIG módban választhat a normál és az impulzusüzem, a nagyfrekvenciás gyújtás és az emelőív, valamint a 2- és 4-ütemű üzemmód között is.

Kézi elektromos hegesztés (MMA)
A WE 2003P ACDC-vel végzett elektródahegesztéssel is professzionális eredményeket érhet el. A hegesztőáram, a melegindítás és az íverő állítható. A Hot Start növeli az indítóáramot, biztosítja a jó hegesztési indítást és megakadályozza az elektróda letapadását. Az Arc Force lehetővé teszi az ív dinamikájának beállítását. Ha az ív hosszát csökkentjük, az áramerősség automatikusan növekszik, hogy stabilizálja az ívet. Kisebb érték lágyabb ívet hoz létre, kisebb behatolású, nagyobb érték keményebb, rövidebb ívet hoz létre mélyebb behatással. A beállítási tartomány 0-10 között van. 1,6-4 mm átmérőjű pálcás elektródák hegeszthetők.

A WE 2003P ACDC-hez megfelelő elektródatartó kábel külön kapható üzletünkben (pl. 4789-es cikk).

A WELDINGER WE 2003P ACDC ideális hegesztőgép kezdő vagy haladó felhasználók számára. Üzletünkben a pót- és kopóalkatrészek széles választékát, valamint volfrámelektródákat és AWI hegesztőpálcákat talál minden elképzelhető alkalmazáshoz.

A promóció része:

Kopóalkatrészek készlet AWI készlet 1

22 részes, 17/18/26/45V25 TÍPUS, alapfelszereltség átlátszó tárolódobozban
Tartalmazza: 1,6 és 2,4 mm-es adapterhüvelyek adapterhüvely-házzal, 1,6 és 2,4 mm-es volfrám tűarany 175 mm-es hosszban
Kerámia fúvókák és gázfúvókák mérete. 5 és 7, szigetelőgyűrű gázlencséhez, gázlencse 1,6 és 2,4 mm, hosszú és rövid égősapka
Minden alkatrész egyedileg is megrendelhető tőlünk!

Újrahasználható nyomásszabályozó pro

Kompakt tömör sárgaréz nyomásszabályozó argonhoz, kevert gázhoz és CO2-hoz tartalom-nyomás és térfogatáram manométerrel. A WELDINGER védőgáz szabályozó ‘pro’ nélkülözhetetlen tartozéka minden MIG/MAG és AWI hegesztő számára. A szabályozó segítségével a beállított nyomást állandóan tarthatja, függetlenül attól, hogy mennyit vesz fel, szinte addig, amíg a gázpalack teljesen ki nem ürül. A nyomás könnyen szabályozható az alján található praktikus beállító csavarral. A munkaszünetekhez külön elzárószelep van.

Automata hegesztő sisak

A WELDINGER AH 350 real color automata hegesztősisak a következő hegesztési folyamatokhoz alkalmas: elektróda/MMA, MIG/MAG, AWI/TIG, plazmahegesztés és vágás, gázhegesztés és vágás sötétítéssel DIN 13-ig. Természetesen lehetséges szemvédelemként is használható, ha csiszolás és vágás használható. Megbízhatóan védi a szemet és az arcot az UV és IR sugárzástól DIN 16 védelmi értékkel, függetlenül attól, hogy a szűrő világos, sötét vagy használaton kívül van. A Realcolor technológia hamisítatlan rálátást biztosít a hegesztési varratra, és precíz és szembarát munkát tesz lehetővé.

Különleges előnyök:

– könnyen használható és karbantartható
– Folyamatos sötétítés állítás a DIN 5-8/9-13 tartományban
– Az érzékelő finomságának folyamatos beállítása az ívek megbízható észleléséhez
– kiváló láthatóság elsötétedve A DIN4 lehetővé teszi a hegesztés előkészítését és a varrat feldolgozását
– automatikus hegesztésvédő szűrő, 4 db EN379-2009 szerinti ívérzékelővel, így különösen megbízható
– Sokoldalú beállítási lehetőségek a maszkhoz, a fejpánthoz és a szűrőhöz az optimális munkakörülmények érdekében
– Vágáshoz, köszörüléshez és vágáshoz kapcsolás, a paraméterek kényelmes beállítása a sisak külső oldalán

TIG pro hegesztőkesztyű

Puha bőrből készült kesztyű a jó hővédelem és a kiváló tapintás érdekében, még finomabb munkákhoz is. 10-es méretben.

Ha sokat végez AWI hegesztéssel, és értékes köszörülést végez a volfrámtűkkel, akkor a kompakt WELDINGER TIG köszörűfiú junior (cikk 5278) készüléket ajánljuk az optimális csiszoláshoz.

Műszaki adatok

Hálózati csatlakozás 230V/50-60Hz
Nyitott áramköri feszültség 80V
Üzemi ciklus TIG/MMA 60% 115A 30% 200A
Hálózatvédelem 16 A lassú
állítható hegesztőáram TIG/MMA 10-200A/10-180A
Védelmi osztály IP21
A gáz elő-/utóáramlási ideje 0,1-10 s
Impulzusfrekvencia 0,5-200 Hz
Impulzus szélesség 5-100%
Emelkedési/leszállási idő 0-10s
AC frekvencia 40-200 Hz
AC egyensúly 20-50%
Arc Force 1-10
Indító áram 10-100%
Alapáram 10-200A
Súly 9 kg
Méretek (HxSzxH) 445x172x290 mm

szállítási terjedelem

WELDINGER TIG hegesztő inverter WE 2003P AC/DC
SR17 típusú AWI pisztoly, 4 m hosszú
Földkábel, 4 m hosszú, 13 mm-es tüske
1,5 m-es gázcsatlakozó tömlő
Kezelési útmutató
AWI készlet 1
Professzionális nyomásszabályozó argon/CO2-hoz
Automata hegesztő sisak AH 350 real Color
Hegesztőkesztyű TIG pro méretben. 10

Ha bármilyen kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.